<![CDATA[ZORGGROEP MARIJKE - Nieuws Huize Marijke]]>Tue, 16 Feb 2021 08:24:52 +0100Weebly<![CDATA[Taart bakken]]>Mon, 30 Mar 2020 10:37:46 GMThttp://zorggroepmarijke.nl/nieuws-huize-marijke/taart-bakken

Bij onze bakker Jan Banket konden we leuke doe-het-zelf pakketjes bestellen om taart te maken met onze bewoners. Een leuke activiteit én iets lekkers bij de koffie. Wat zijn ze prachtig geworden!

]]>
<![CDATA[Wandelen op een rustige plek en genieten van de mooie bloemen]]>Mon, 30 Mar 2020 10:30:52 GMThttp://zorggroepmarijke.nl/nieuws-huize-marijke/wandelen-op-een-rustige-plek-en-genieten-van-de-mooie-bloemen
]]>
<![CDATA[Heerlijk genieten van het mooie weer!]]>Mon, 30 Mar 2020 10:23:34 GMThttp://zorggroepmarijke.nl/nieuws-huize-marijke/heerlijk-genieten-van-het-mooie-weer
]]>
<![CDATA[Corona]]>Wed, 25 Mar 2020 12:59:23 GMThttp://zorggroepmarijke.nl/nieuws-huize-marijke/coronaHier volgen de laatste besluiten die door minister De Jonge en premier Rutte kenbaar zijn gemaakt.
Bezoek door naasten en externen is niet toegestaan op dit moment met uitzondering van bezoeken aan bewoners die in de stervensfase van hun leven verkeren.
Dit is een forse maatregel die voor alle betrokkenen moeilijk en verdrietig is. Het uitgangspunt van het RIVM en het kabinet is om de meest kwetsbare mensen te beschermen. we doen dit vooral door onze bewoners zo min mogelijk in contact te brengen met verschillende mensen van wie niet bekend is of zijn het coronavirus bij zich dragen.

Alternatieven
U kunt ervan op aan dat wij ons uiterste best zullen doen om het gemis te verzachten. Zo zijn er al initiatieven genomen om te gaan beeldbellen/skypen. Wij zullen natuurlijk ook proberen onze bewoners wat extra aandacht te geven.
Wat u kunt doen is een extra kaartje, bloemetje of iets anders sturen of afgeven.
Voor kinderen en kleinkinderen is het ook mogelijk om via de app 'Omapost' een kaart van een zelf genomen foto op de telefoon te sturen. Dit kan een foto van een persoon zijn, maar ook bijvoorbeeld van een leuke tekening. Dit kan allemaal gemaakt en indien nodig betaald worden via de telefoon. Handig en leuk! De app is te installeren via de Playstore.
Hebt u zelf nog ideeën, laat ze ons weten via de mail (gericht aan de EVV of Activiteitenbegeleider). Wij zullen ons beraden en bekijken of er nog andere mogelijkheden zijn.

Tot slot
Wij weten niet hoe lang de maatregel van kracht zal blijven. We hopen dat deze zo snel mogelijk weer zal worden ingetrokken. Blijf in ieder geval goed voor uzelf zorgen en neem alle preventieve maatregelen ter harte. Hopelijk zien we u dan weer op termijn in een van onze locaties.]]>
<![CDATA[Gebakjes]]>Tue, 24 Mar 2020 20:47:00 GMThttp://zorggroepmarijke.nl/nieuws-huize-marijke/gebakjes

We hadden iets lekkers geregeld voor bij de koffie, als hart onder de riem!

]]>
<![CDATA[Pannenkoekendag]]>Tue, 24 Mar 2020 20:44:57 GMThttp://zorggroepmarijke.nl/nieuws-huize-marijke/pannenkoekendag

Omdat de voorjaarsbrunch vanwege de omstandigheden gecanceld moest worden hebben we er een andere draai aan gegeven. Omdat we toch iets leuks wilden organiseren voor onze bewoners hebben we pannenkoeken gegeten met een lekker toetje. Er is gesmuld!

]]>
<![CDATA[Activiteiten]]>Tue, 24 Mar 2020 20:42:42 GMThttp://zorggroepmarijke.nl/nieuws-huize-marijke/activiteiten
]]>
<![CDATA[Corona virus]]>Tue, 24 Mar 2020 20:40:42 GMThttp://zorggroepmarijke.nl/nieuws-huize-marijke/corona-virus

Nu er geen bezoek bij onze bewoners mag komen proberen we op allerlei manieren contact te blijven houden tussen familie en bewoners. Wij bidden en hopen dat deze moeilijke tijd snel ten einde zal zijn. Tot die tijd: Stay safe!

]]>
<![CDATA[January 21st, 2020]]>Tue, 21 Jan 2020 09:45:53 GMThttp://zorggroepmarijke.nl/nieuws-huize-marijke/january-21st-2020